Cravings & att sminka en gris

Vecka 15+3

Fann mig själv stående på Ica Maxci med en grapefrukt i min hand. Jag har alltid avskytt grape men nu mumsar jag glatt i mig. Blev överlycklig igår när jag dessutom hittade en Grape tonic här hemma. Räkmackor är jag helt beroende av. Innan jag får min räkmacka är jag som en pundare innan han får sin fix. När jag satt i mig den får jag tylgla mig för att inte beställa en till. Konditori Drott lär nog känna igen mig efter det här.

En vän har gjort en fransförlängning och det blev så snyggt att jag var tvungen att gå dit idag och beställa en tid till mig också. Tjejen bakom kassan deklarerade att jag som gravid kan göra ALLT inom skönhet utom ingrepp som botox och sådant. Jag får väl strunta i botoxen då. 😛 Men trots att jag känner mig fläskig, gammal och ful ska jag försöka att bry mig om mitt utseende och göra det bästa av situationen. Förra gången när jag såg ut som en övergödd bulldozer kändes det som att sminka en gris varje gång jag försökte göra mig fin. Vad är vitsen liksom…

Idag hade de haft påskdisco och påsklunch på dagis. Hämtade en glad och charmig kille som sjöng på Gullefjun så fint och jag kände mammavärmen i hela bröstet. Vi är inne i någon överjävlig trotsperiod just nu men stunder som dessa väger upp tusenfalt. Han har blivit så stor min lille Cocos. Lillflingan däremot, är bara 14 cm hörde jag ryktas om.

Annonser
Explore posts in the same categories: Dagbok

One Comment på “Cravings & att sminka en gris”

  1. Linda Says:

    Men gud så gott med räkmacka då!! 🙂

    Åh, kan tro att de stunderna är guld när inte ”trotsmonstret” är framme *ler*


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: