Kaffe & Luva

Jaha, hur tänkte jag NU när jag gav mig ut i snöovädret med sommardäck? Bara för att jag skulle ha tag i kaffe och tomteluva… Det var ju minsta sagt spännande, man visste inte alls riktigt var man skulle hamna. Skulle svänga vänster i rondellen men hamnade på tvärsan i den högra utfarten. Hamnade på sniskan ett par gånger till men vi tog oss hem iaf. Viggo tyckte inte det var ett dugg spännande, han somnade han. Tur att han inte förstår vilken vimsig, oansvarig mamma han har.  Imorgon är det Henrik som byter till vinterdäck. Ja det är faktiskt hans uppgift. Han är bilmekaniker med f.d. däckfirma. Då blir det automatiskt hans uppgift har jag räknat ut.

Det blev ingen tomteluva. Antingen måste man köpa en hel dräkt eller så är dom inte fina nog för familjen von Vimsig. Inte en enda glitterklänning fanns det på stan heller. Förstår inte folk att det är nyårsafton snart?

Annonser
Explore posts in the same categories: Dagbok

6 kommentarer på “Kaffe & Luva”


 1. Den 7:e maj 2011 är det äntligen dags för den omtalade och efterlängtade Mammabloggalan. Under ett lyxigt dygn täffas vi härliga Mammabloggare – liten som stor – på fina Radisson Blu Royal Park Hotel i Solna med utsikt över vackra Brunnsviken. Där blir det mammalyx på hög nivå med bloggmingel, föreläsningar, utställningsmässa, prova på aktiviteter och toppklass underhållning. Med flera stora sponsorer kommer ni även gå hem med en härligt välfylld goodiebag!

  Kvällen avslutas med en lyxig galamiddag där en fantastisk 3-rätters galamiddag serveras och toppas med en awardutdelning där årets Mammabloggare koras inom olika kategorier.

  Vi hoppas på att få träffa just dig där – skynda dig att anmäla dig till 2011 – års stora händelse innan biljetterna tar slut!

  Varma hälsningar,

  Jenny, Johanna & Lina

  Styrelsen Mammabloggalan

 2. cottan Says:

  Men du, tittade du inte på f.d Be Young? Jag tittade in där i måndags och tänkte på dig. Svart klänningar med bling-bling och glitter:)

  Kram i halkan!

 3. Finna Says:

  Aha, så det är på självaste nyårsafton glamourfesten är, va kul! Hoppas vinterdäcken åkt på nu? KRAM!

 4. Finna Says:

  Såg luvor på Lindex som man kunde köpa styckevis och tänkte på dig!

  Och japp, visst ser de stora ut i jeans, så gulligt!

  KRAM!!!

 5. Linda Says:

  hu! jag skulle hållt mig hemma än att åkt med sommardäcken – är helnojjig på sånt. Körde igår i halkan med dubbdäck, man kom ju knappt ingenstans med dem heller! Ha ha!

 6. Camilla Says:

  Barnens hus har luvor till styckpris. Om ni har ett Barnens hus i närheten det vill säga 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: