Moget utnyttjande av ”vuxentiden”

Jag fick helt oförhappandes lite ”egen vuxentid” den här lördagen. Henrik tog Viggo med sig till farfar i morse och jag blev exalterad över allt jag skulle hinna med under dagen. Sen slocknade jag i soffan. Drömde om ”Lets Dance” och ödlorna i den gamla tv-serien ”V”. Jag hade kidnappat Diana och byggt en kopia av henne av en barbiedocka som jag lurade hennes ödlekompisar med. Sov som en stock och vaknade inte förrän halv ett!! Jag som skulle göra allt det där jag aldrig hinner. Viktiga vuxensaker som att skriva jobbansökningar, betala räkningar, städa, rensa ur garderoben, gå på barnloppis och fynda praktiska kläder till Viggo, fylla i alla viktiga händelser i hans babyböcker innan jag glömmer, kanske tillochmed hinna teckna lite grann… Allt det där skulle jag göra utan att bli avbruten av en liten vilding som river ut allt under en meters höjd i garderoben, äter upp HTH-katalogen, blir förbannad för att man inte kan resa sig upp när man sitter under en stol, kör över sig själv med gå-vagnen, klättrar upp på tv-bänken i extas varje gång dom visar trav eller IKEA’s sängreklam och dansar på vardagsrumsbordet och tror att man kan kasta sig rätt ut i luften. Väl framför datorn ”ska jag bara” kolla mail och läsa lite bloggar och fastnar i intressanta nyhetsbrev och hittar ännu flera underbara bloggar jag måste följa. Alltså, det här informationssamhälet tar knäcken på mig. Jag hinner inte med att ta del av all intressant information som man blir överöst av och jag hinner inte med att följa alla 300 härliga bloggar jag prenumererar på.
Nu ska jag ta mig i kragen och sätta fart med alla ”måsten”. Men kanske är det så att man någon gång ”måste” passa på att sova ut till mitt på dagen i riktig tonårsstil och bara göra något totalt meningslöst och oviktigt för att ladda batterierna…


Vardagsrumsbordet är en av favoritplatserna. Lägg märke till våra urtjusiga hörnskydd och ignorera det faktum att min sambos nakna ben verkar vara med på var och varannan bild och film här i bloggen. Ni måste tro att han aldrig klär på sig.

Annonser
Explore posts in the same categories: Dagbok

3 kommentarer på “Moget utnyttjande av ”vuxentiden””

 1. babybloggen Says:

  Det kan vara nog så stressande när man helt plötsligt får ”egentid” att det faktiskt inte blir något gjort… Men det kanske är det som kallas avkoppling också?

  Ni verkar ha en liten illbatting hemma! 😉 Ja, söt är han iallafall!

  Kram

 2. Annika Says:

  Känner så väl igen mig idet!
  Man ska hinna så mycket så det nästan blir kaos i huvudet, var ska man börja? och så fastnar man framför datorn istället =)
  men men, jag tror ändå man laddar batterierna mentalt av att bara vara lite själv.

  Vår Hampus vill också gärna vara på bordet, tror vi plockar ner honom 50 ggr om dagen =)

  Ha det!

 3. Anne Says:

  Härliga hörnskydd. =D . Klart du ska sova länge när du en gång kan göra det. Alla måsten kan du ta sedan.
  MAssa kramar


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: